Denken is lopen

Mijn wandeltocht naar Santiago de Compostella in 2015 heeft mijn levensgezellin en echtgenote, Irma, geïnspireerd. En zo voorzichtig aan wordt denken doen, doenken. Plannen gesmeed, voorbereidingen getroffen en beenspieren getraind.

Irma en ik hebben het plan opgevat om samen met onze herdershond Denzel de Camino del Norte te gaan bewandelen, mits Irma haar lichamelijke conditie dit toelaat. Of dit nog in 2016 gaat plaatsvinden of in 2017, of helemaal niet, dat is iets wat we aan het uitzoeken zijn. Wel wordt er getraind, voorzichtig gesproken over voorbereidingen die getroffen moeten worden, materiaal dat aangeschaft moet worden, wie moet er voor Kyra (onze 10 jaar oude herdershond die niet mee kan) zorgen, hoe reizen we naar Irún, hoe overnachten we etc. etc.

img_2532De Camino del Norte loopt via de spaanse noordkust van Irún naar Santiago de Compostella. Halverwege, vlak voor Oviedo, heb je de keus om de Camino del Norte te vervolgen of de iets zuidelijker gelegen Camino Primitivo. Wij willen de camino in twee etappes (jaren) lopen, starten in Irun en proberen in de eerste etappe tot Oviedo te komen.

Voor onze gezamenlijke voorbereidingen hebben een nieuwe website gemaakt, tweeencaminodelnorte.wordpress.com. We zouden het heel leuk vinden je daar te treffen, of onderweg op onze trainingstochten.

 

Advertenties

2 thoughts on “Denken is lopen

  1. Leuk! Bij mij lijkt het er op: ik ga na mijn Reis naar Santiago de Compostela en Finisterra de volgende keer ook samen met mijn vrouw, Ans, ,o’n Reis maken. Wij hebben plannen om de Olav-route I. Noorwegen te gaan lopen. Nu eerst flink wandelen, ook met rugzak, veel geld sparen en dan zal het wel 2017 of 2018 worden als we echt gaan.
    Wens jullie een goede voorbereiding en veel voorpret toe!
    Buen Camino!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s